AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasına aşık olmak

Kahve falında kocasına aşık olmak

Kahve falında kocasına aşık olmak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasına aşık olmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda beklenmedik davetler, teklifler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kocasına aşık olmak yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında kocasının başkasına aşık olduğunu görmek işlerinin tutacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında artiste aşık olmak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin size aşık olduğunu görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasına aşık olmak oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında hiç görmediğin birine aşık olmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kendine aşık olduğunu görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalettir.

Kahve falında evli bir erkeğe aşık olmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir