AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kendine aşık olduğunu görmek

Kahve falında birinin kendine aşık olduğunu görmek

Kahve falında birinin kendine aşık olduğunu görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, canını sıkılacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, saygının hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kendine aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli bir yumuşama var.

Kahve falında amcaya aşık olmak dileklerin yerine geleceğine, zor günlerin uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında aşık olduğun insanla konuşmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadına aşık olmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir adama aşık olmak düzeninin yeniden sağlanacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında askere aşık olmak ekmeğine leke süreceğine, insanların saygısının kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun erkeğin öldüğünü görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına işaret eder.

Kahve falında evli kadına aşık olmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşına aşık olmak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir