AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç görmediğin birine aşık olmak

Kahve falında hiç görmediğin birine aşık olmak

Kahve falında hiç görmediğin birine aşık olmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kötü gidişe dur denileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, helal rızka sahip olunacağına, istediği herşeye sahip olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine inanılır.

Kahve falında hiç görmediğin birine aşık olmak gördüyseniz:

  • Her durumda uyanık olmalı gerekeni yapmalısınız.

Kahve falında hiç tanımadığın birine aşık olmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında hiç görmediği birine aşık olmak geçimini daha rahat sağlayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak ekmek ve dünya malı alacağına, torunlarına dahi yeteceğine delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığı birine aşık olmak yaşanan sorunların sona ereceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında hiç görmediğin birine aşık olmak yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle konuşmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin hiç konuşmadığını görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında hiç görmediğin biriyle evlenmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir