AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının başkasına aşık olduğunu görmek

Kahve falında kocasının başkasına aşık olduğunu görmek

Kahve falında kocasının başkasına aşık olduğunu görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kocasının başkasına aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız destekleniyor.

Kahve falında kocasının başkasına aşık olduğunu görmek ailesini de mutlu edeceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kocasına aşık olmak hedeflerini gerçekleştireceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına işarettir.

Kahve falında yaşça büyük birine aşık olmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sana aşık olan kişiyi görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aşık olduğun kişiye sarıldığını görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öğretmene aşık olmak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında polise aşık olmak maddi olarak zorluk çekileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanına aşık olmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir