AnaSayfa / Genel / Kahve falında artiste aşık olmak

Kahve falında artiste aşık olmak

Kahve falında artiste aşık olmak müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında artiste aşık olmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Kahve falında artiste aşık olmak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında meşhur artist görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında artist kadın görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında artist öpmek para kazanmasına da vesile olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir artistle öpüşmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında artistle evlenmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında artiste sarılmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş artist görmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir