AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir erkeğe aşık olmak

Kahve falında evli bir erkeğe aşık olmak

Kahve falında evli bir erkeğe aşık olmak onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, kariyerinin yükseleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evli bir erkeğe aşık olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da fikirlerinizden haberdar olmasını istediklerinizin bilgilenmesi için türlü eleştirilerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında evli bir erkeğe aşık olmak göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza alamet etmektedir.

Kahve falında evli birine aşık olduğunu görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına inanılır.

Kahve falında evliyken başkasına aşık olmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evliyken aşık olmak kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli adama aşık olmak işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında evli kadına aşık olmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, ayıplanacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadına aşık olmak çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir adama aşık olmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir