AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasına aşık olmak

Kahve falında babasına aşık olmak

Kahve falında babasına aşık olmak çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok hayırlı haberler alacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, işinden çıkarılacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına alamet eder.

Kahve falında babasına aşık olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler zayıflıklarınızı görmekten keyif alıyor olabilir.

Kahve falında babasına aşık olmak elden çıkan malların geri kazanılacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına yorulur.

Kahve falında aşık olduğun kişinin babasını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babaya aşık olmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı birine aşık olmak kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun insana sarılmak hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşına aşık olduğunu görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kıza sarılmak güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalettir.

Kahve falında başka birine aşık olduğunu görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, sinirlerinin yıpranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir