AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kocayla öpüşmek

Kahve falında eski kocayla öpüşmek

Kahve falında eski kocayla öpüşmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, ruhunun dinleneceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, zevki sefa içinde olacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski kocayla öpüşmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermek için Birkan beklemekte fayda var.

Kahve falında eski kocanın ağladığını görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına rivayet eder.

Kahve falında eski kocayla konuşmak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine işarettir.

Kahve falında eski kocayla kavga etmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında eski kocayı öpmek düşmanlarının güçleneceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kocasıyla yeniden evlenmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Kahve falında eski kocayla öpüşmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eski koca görmek elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocanızın eski sevgilisini görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, rahat edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir