AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kocayla konuşmak

Kahve falında eski kocayla konuşmak

Kahve falında eski kocayla konuşmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski kocayla konuşmak gördüyseniz:

  • Gerçekler ortaya çıkabilir veya çıkması için araştırmacı bir tutum sergileyebilirsiniz.

Kahve falında eski kocayla konuşmak başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocayla konuşmak evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kocayla telefonda konuşmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, verimin kaçacağına delalettir.

Kahve falında kocasıyla konuşmak iş hayatında sorun yaşanacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kocasıyla telefonda konuşmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasıyla telefonla konuşmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kocasıyla konuşmak makamının ve itibarının yükseleceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kocayla konuşmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir