Kahve falında kocanın mahrem yerini görmek

Kahve falında kocanın mahrem yerini görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, kafasının karışacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, ekmek ve dünya malı alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın mahrem yerini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında kocanın mahrem yerini görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının mahrem yerini görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mahrem yerini görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birinin mahrem yerini görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin mahrem yerini görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mahrem yerini traş etmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mahrem yerini yıkamak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine inanılır.

Kahve falında erkek mahrem yerini görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top