AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının mahrem yerini görmek

Kahve falında kızının mahrem yerini görmek

Kahve falında kızının mahrem yerini görmek can sıkıntısının sona ereceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, yeni şeyler deneneceğine, kazancının günbegün artacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına yorulur.

Kahve falında kızının mahrem yerini gördüyseniz:

  • Fazla kötümser olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında kızının mahrem yerini görmek huzurlu günlerin biteceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına işarettir.

Kahve falında bir kızın mahrem yerini görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının mahrem yeri görmek büyük zararlar getireceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin mahrem yerini görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının mahrem yerini görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin mahrem yerini görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendinin mahrem yerini görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, onu hayallerine kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında birinin mahrem yerini görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sevdiği birine hediye alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir