AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin mahrem yerini görmek

Kahve falında ölen birinin mahrem yerini görmek

Kahve falında ölen birinin mahrem yerini görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, borç ödemeye, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına işarettir.

Kahve falında ölen birinin mahrem yerini gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen bir hareketin dahi, süreç içerisinde olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında kendinin mahrem yerini görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun mahrem yerini görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına yorulur.

Kahve falında bir insanın mahrem yerini görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet eder.

Kahve falında annesinin mahrem yerini görmek sorunlarının artacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalet eder.

Kahve falında mahrem yeri traş etmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek mahrem yerini görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir başkasının mahrem yerini görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının mahrem yeri görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir