AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahrem yerini görmek

Kahve falında mahrem yerini görmek

Kahve falında mahrem yerini görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, hayırlı bir karar verileceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mahrem yerini gördüyseniz:

  • Daha korumacı olabilir veya çocuklarla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında bir kadının mahrem yerini görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına inanılır.

Kahve falında birinin mahrem yerini görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün mahrem yerini görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında mahrem yerini görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında kızının mahrem yerini görmek yeni iş teklifleri alacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında bir başkasının mahrem yerini görmek onu cesaretlendireceğine, başarıya giden yollarını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek mahrem yerini görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının mahrem yeri görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir