AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kocasıyla öpüşmek

Kahve falında eski kocasıyla öpüşmek

Kahve falında eski kocasıyla öpüşmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, patron olunacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında eski kocasıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Doğru taktikler uygulamanız gerekecek.

Kahve falında eski kocasıyla kavga etmek talihinin artacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına delalettir.

Kahve falında kocasını eski sevgilisiyle görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında eski kocasıyla yeniden evlenmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında eski kocayla yatmak verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eski kocayı evlenmiş görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölen eski kocayı görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski kocayı görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına rivayet eder.

Kahve falında eski kocaya yalvarmak tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir