AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın dostunu görmek

Kahve falında kocanın dostunu görmek

Kahve falında kocanın dostunu görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, içinin rahatlayacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocanın dostunu gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili planlar da yapabilirsiniz.

Kahve falında kocasının dostunu görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kocanın dostunu görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski bir dostu görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir dosta sarılmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dostlarını görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, eğleneceğine alamet eder.

Kahve falında yakın dost görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski dosta sarılmak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dost arkadas görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir