AnaSayfa / Genel / Kahve falında dost arkadas görmek

Kahve falında dost arkadas görmek

Kahve falında dost arkadas görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine tabir olunur.

Kahve falında dost arkadas gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmek istiyor olabilirler.

Kahve falında dost arkadas görmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında eski dostlarını görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski dostunu görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, işlerindeki karın artacağına alamet eder.

Kahve falında dostunla küsmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Kahve falında çok eski bir dostu görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında düşmanıyla dost olduğunu görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında bir dostunun öldüğünü görmek esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, kaybettiği şeyi bulmasına yorulur.

Kahve falında dostuna küsmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir