AnaSayfa / Genel / Kahve falında dostlarını görmek

Kahve falında dostlarını görmek

Kahve falında dostlarını görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye rivayet etmektedir.

Kahve falında dostlarını gördüyseniz:

  • Gerekli gereksiz maddi yardımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında düşmanı dost olarak görmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok eski bir dostu görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin dostunu görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine rivayet eder.

Kahve falında dost arkadas görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aile dostlarını görmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına tabir olunur.

Kahve falında dost yılan görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski bir dostla barışmak kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dostunu görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir