AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir dosta sarılmak

Kahve falında bir dosta sarılmak

Kahve falında bir dosta sarılmak güzel günler görüleceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir dosta sarılmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda, sizi, size en yararlı noktaya taşıdıklarına tanıklık edebilirsiniz.

Kahve falında eski dosta sarılmak ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine rivayet eder.

Kahve falında eski bir dosta sarılmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dostuna sarılıp ağlamak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rızkının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir dosta sarılmak ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında dostuna sarılmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında en iyi dostunu görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalet eder.

Kahve falında bir aile dostunu görmek belki ölümler görüleceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kocanın dostunu görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir