AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının dostunu görmek

Kahve falında kocasının dostunu görmek

Kahve falında kocasının dostunu görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, karamsar olacağına, sorunların artacağına yorulur.

Kahve falında kocasının dostunu gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriyle ilgili bazı beklentilerinizin boşa çıkması mümkündür.

Kahve falında kocasının dostunu görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, hayırlı işe delalettir.

Kahve falında kocanın dostunu görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, fal sahibinin hayatından razı geleceğine delalettir.

Kahve falında dostunu hasta görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında aile dostunu görmek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında düşmanını dost görmek borçlarının ödeneceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baba dostu görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dostunla küsmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği bir dostunu görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir