AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirdekli patlıcan görmek

Kahve falında çekirdekli patlıcan görmek

Kahve falında çekirdekli patlıcan görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında çekirdekli patlıcan gördüyseniz:

  • Elinize geçen her bilgiye inanmamalı, kendi test mekanizmalarınızı da kullanmalısınız.

Kahve falında çekirdekli patlıcan görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil zeytin çekirdeği görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayçekirdeği çekirdek görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında limon çekirdeği görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında erik çekirdeği ekmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında çekirdekli mandalina yemek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında hurma çekirdeği yutmak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin çekirdek yediğini görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir