AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve çekirdeği görmek

Kahve falında meyve çekirdeği görmek

Kahve falında meyve çekirdeği görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında meyve çekirdeği gördüyseniz:

  • Duygusal konulara daha hassas yaklaşmanız veya duygularınızı açıkça ifade etmeniz beklenen çözümleri sağlayabilir veya düzeltilmesi gereken konuların rayına oturmasını hızlandırabilir.

Kahve falında meyve çekirdeği ekmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine yorulur.

Kahve falında meyve çekirdeği görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kafasının da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında meyve çekirdeği yemek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında çekirdekli meyve yemek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavun çekirdeği yemek eğlenceli günler yaşayacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil erik çekirdeği görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa çekirdek ekmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayva çekirdeği yemek ikinci bir şans vereceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir