AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden çekirdek almak

Kahve falında birinden çekirdek almak

Kahve falında birinden çekirdek almak pişman olacağı şeyler yapacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, elinin darlaşacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden çekirdek almak gördüyseniz:

  • Çok az bir süre daha sabır gerekiyor.

Kahve falında günebakan çekirdeği yemek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah beyaz çekirdek görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayçiçek çekirdek görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mandalina çekirdeği görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyva çekirdeği görmek daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği ektiğini görmek yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş çekirdek görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir