AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirdekli ekmek

Kahve falında çekirdekli ekmek

Kahve falında çekirdekli ekmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, zor zamanların biteceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında çekirdekli ekmek gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Kahve falında kayısı çekirdeği ekmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa çekirdek ekmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm çekirdeği ekmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında zeytin çekirdeği ekmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında çekirdek ekmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, işe başlanacağına delalettir.

Kahve falında meyve çekirdeği ekmek günü birlik tatillere çıkacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında tarlaya çekirdek ekmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine inanılır.

Kahve falında hurma çekirdeği ekmek büyük kazançlar sağlayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir