AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma çekirdeği görmek

Kahve falında hurma çekirdeği görmek

Kahve falında hurma çekirdeği görmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, ticaretin büyüyeceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında hurma çekirdeği gördüyseniz:

  • Size gereğinden fazla sorumluluk yükleyecek işlerin altına elinizi sokmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında hurma çekirdeğini ekmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hurma çekirdeği dikmek üzgün ve karamsar olacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında çekirdeksiz hurma yemek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine işarettir.

Kahve falında hurma çekirdeği yutmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, belaya ve derde düşeceğine delalet eder.

Kahve falında hurma çekirdeği görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hurma çekirdeği ekmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, dış ticarete atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekirdek dikmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, malında azalmaya rivayet eder.

Kahve falında çekirdekli üzüm görmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir