AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanı başka kadınla yatakta görmek

Kahve falında kocanı başka kadınla yatakta görmek

Kahve falında kocanı başka kadınla yatakta görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine işarettir.

Kahve falında kocanı başka kadınla yatakta gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatakta görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanı başka kadınla yatakta görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını yatakta başka kadınla görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yürek yakan biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının yanında başka kadın görmek geçim derdi çekeceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının başka bir kadını öptüğünü görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir