AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, Tövbe Edeceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, onların başarıları ile övüneceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine inanılır.

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Ortak işler, ekip çalışmaları, iş birlikleri veduygusal durumunuz ön planda olabilir.

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını başka kadınla ilişkide görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla ilişkiye girdiğini görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, derde ve kedere düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kocayla ilişkiye girdiğini görmek depresyona gireceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir