AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını başka bir kadınla görmek

Kahve falında kocasını başka bir kadınla görmek

Kahve falında kocasını başka bir kadınla görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, hayallere kavuşulacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla gördüyseniz:

  • Meydana gelen son olaylar bazı kişilere bakış açınızı değiştirebilir.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatakta görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla evli görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına yorulur.

Kahve falında kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına işarettir.

Kahve falında kocasını başka kadınla öpüştüğünü görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını başka kadınlarla görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek ekmeksiz kalacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kocanı başka kadınla yatakta görmek bolluğun sürekli olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kocasının başka kadınla görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir