AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının yanında başka kadın görmek

Kahve falında kocasının yanında başka kadın görmek

Kahve falında kocasının yanında başka kadın görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, rızık elde edeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının yanında başka kadın gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız çevrenizde sizinle ilgillenen bir erkekten aldığınız bir teklif hakkında kararsızlığa düşebilirsiniz.

Kahve falında kocasının yanında başka kadın görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına alamet eder.

Kahve falında kocanın yanında başka kadın görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın yanında kadın görmek rahatının da yerine geleceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına delalettir.

Kahve falında kocasının yanında kadın görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin yanında başka bir kadın görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka kadınla aldattığını görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir