AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını yatakta başka kadınla görmek

Kahve falında kocasını yatakta başka kadınla görmek

Kahve falında kocasını yatakta başka kadınla görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kocasını yatakta başka kadınla gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Kahve falında kocanı başka kadınla yatakta görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatakta görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, zor zamanların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasını yatakta başka kadınla görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka kadını öptüğünü görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocanı başka bir kadınla görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kendisiyle övüneceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının başka kadınla aldattığını görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir