AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman leylek görmek

Kahve falında kocaman leylek görmek

Kahve falında kocaman leylek görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, kendi patronu olacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına delalettir.

Kahve falında kocaman leylek gördüyseniz:

  • Olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Kahve falında kocaman leylek görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı leylek görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, can sıkıntısının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde leylek görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde leylek görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece leylek görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, edilen duaların tutacağına inanılır.

Kahve falında yuvasında leylek görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, sorunlarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında leylek beslemek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalettir.

Kahve falında çatıda leylek görmek maddi zararın büyük olacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir