AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman güneş görmek

Kahve falında kocaman güneş görmek

Kahve falında kocaman güneş görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulur.

Kahve falında kocaman güneş gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da meslektaşlarınızla biraya gelerek farklı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında kocaman güneş görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında kocaman balık görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına işarettir.

Kahve falında kocaman sivilce görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman karga görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman taş görmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman makas görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman portakal görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman bir yılan görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir