AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman et görmek

Kahve falında kocaman et görmek

Kahve falında kocaman et görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, düşünmeden adımlar atayacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kocaman et gördüyseniz:

  • Alt yapısı olmayan yatırımlardan veya size ihtiyacınız olmayan şeyler satmaya çalışan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kocaman et görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman kaka görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, fırsatların elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman ayı görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman ceviz görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kocaman yengeç görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kocaman patlıcan görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman balık görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, namaz kılacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman kırmızı elma görmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir