AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman makas görmek

Kahve falında kocaman makas görmek

Kahve falında kocaman makas görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, hastalıkların sona ereceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, rızkında ve malından olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kocaman makas gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini dikte eden kişiler sorun yaratabilir.

Kahve falında kocaman makas görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, çok mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında makasla kağıt kesmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kırılmış makas görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirpik makası görmek yokluğun biteceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak makası vermek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında yanağından makas almak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, günlerini hastanede geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makaslı böcek görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında paslı makas görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir