AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış makas görmek

Kahve falında kırılmış makas görmek

Kahve falında kırılmış makas görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış makas gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında makasın kırıldığını görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında makas kırıldığını görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kırılmış makas görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında makas hediye almak dertlerin ve sorunların biteceğine, günahların da affolacağına alamet eder.

Kahve falında eteği makasla kesmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini makasla kesmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında tırnak makası hediye almak ticaret ehli olacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş makas görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir