AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvasında leylek görmek

Kahve falında yuvasında leylek görmek

Kahve falında yuvasında leylek görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yuvasında leylek gördüyseniz:

  • Tepkisellik kaybettirebilir.

Kahve falında leyleği yuvasında görmek maddi zararlara uğrayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yuvada leylek görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında leyleğin yuva yaptığını görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında leyleği yuvada görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yuvasında leylek görmek toplum içindeki değerinin artacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leylek pisliği görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında gece leylek görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında büyük leylek görmek kötü günler yaşanacağına, hem ün sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir