AnaSayfa / Genel / Kahve falında kargaların öldüğünü görmek

Kahve falında kargaların öldüğünü görmek

Kahve falında kargaların öldüğünü görmek mevki edineceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, adını kirleteceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, doğru olanı seçeceğine delalettir.

Kahve falında kargaların öldüğünü gördüyseniz:

  • Yani kimselerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında karga öldürdüğünü görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına işarettir.

Kahve falında kargaların öldüğünü görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kargayı öldürmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah karga öldürmek kısmetinin artacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında karganın öldüğünü görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karga öldüğünü görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında karga yavrusu öldürmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına delalet eder.

Kahve falında karga öldürmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir