AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman bir yılan görmek

Kahve falında kocaman bir yılan görmek

Kahve falında kocaman bir yılan görmek çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, iyi habere, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman bir yılan gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda karşınızdaki kişinin bazı beklentileri nedeniyle baskısını hissediyorsunuz.

Kahve falında kocaman kara yılan görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman siyah yılan görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kocaman kahverengi yılan görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kocaman beyaz yılan görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman yılanlar görmek rahat bir hayata adım atılacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kocaman yılan görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman yılan görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman yeşil yılan görmek hayallerin yarıda kalacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir