AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman portakal görmek

Kahve falında kocaman portakal görmek

Kahve falında kocaman portakal görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, hastalıklarının biteceğine, kötü günlerinin biteceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında kocaman portakal gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarını değiştirmeye çalışabilir veya bazı görevlerini değiştirebilirsiniz.

Kahve falında kocaman portakal görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına yorulur.

Kahve falında kocaman kedi görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman kahverengi yılan görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kocaman yüzük görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işarettir.

Kahve falında siyah kocaman köpek görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman karpuz görmek onlarla ayrı düşeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman karınca görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine inanılır.

Kahve falında kocaman ekmek görmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir