AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman bir gemi görmek

Kahve falında kocaman bir gemi görmek

Kahve falında kocaman bir gemi görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, zor günler geçireceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kocaman bir gemi gördüyseniz:

  • İyileşme için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Kahve falında kocaman gemi görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman bir gemi görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman burun görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kocaman pasta görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına yorulur.

Kahve falında kocaman balık tutmak başarılı çalışmalara imza atacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman yılanlar görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman inek görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman leylek görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir