AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman burun görmek

Kahve falında kocaman burun görmek

Kahve falında kocaman burun görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman burun gördüyseniz:

  • Birisine yardım etmek istiyorsanız, öncelikle ailenizi düşünmelisiniz.

Kahve falında kocaman burun görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman kara yılan görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman güneş görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman yunus balığı görmek elindekileri kaybedeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman örümcek görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, beklentilerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman kelebek görmek can bulacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman bir havuz görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında kocaman papağan görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir