AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman inek görmek

Kahve falında kocaman inek görmek

Kahve falında kocaman inek görmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, üzüntülerin son bulacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında kocaman inek gördüyseniz:

  • Ya da ortaya çıkan bilgilere veya elinize geçen haberlere göre pozisyon almanız doğru olmayabilir.

Kahve falında kocaman inek görmek adının her yerde geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Kahve falında kocaman kafa görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına yorulur.

Kahve falında kocaman ev almak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman ayakkabı görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman kabak görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman ekmek yemek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman yatak görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, büyük özgüven kazanacağına işarettir.

Kahve falında kocaman bir fare görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, dinde tartışmaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir