AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman balık tutmak

Kahve falında kocaman balık tutmak

Kahve falında kocaman balık tutmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalettir.

Kahve falında kocaman balık tutmak gördüyseniz:

  • Aslen çok olası görünmese bile, yapılması gereken değişikliklere zaman ayırmanız faydalı olacağa benziyor.

Kahve falında kocaman balık tutmak parasının her geçen gün artacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında kocaman balıklar görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman köpek balığı görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman balık görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman balık yakalamak ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında denizde kocaman balık görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman yunus balığı görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman bir balık görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir