AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman pasta görmek

Kahve falında kocaman pasta görmek

Kahve falında kocaman pasta görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, umutlanacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman pasta gördüyseniz:

  • Düzenlemeler getiren önermeleriniz veya niyetiniz, karşı taraf tarafından tam da söylediğiniz şekilde anlaşılmayabilir.

Kahve falında kocaman pasta görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına yorulur.

Kahve falında kocaman yaş pasta görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman sümük görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman yılan görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına inanılır.

Kahve falında kocaman yunus balığı görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman kartal görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, makamının sarsılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman tavşan görmek ilişkiye huzurun geleceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman kaka görmek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir