AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman yılanlar görmek

Kahve falında kocaman yılanlar görmek

Kahve falında kocaman yılanlar görmek eşi ile problemler yaşayacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman yılanlar gördüyseniz:

  • Artık yeterince etkinliği kalmamış belli düzenlemelerin, işlerin, konuların ya da ilişkilerin geride bırakılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında kocaman yılan görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kocaman yeşil yılan görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman yılanlar görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine inanılır.

Kahve falında siyah kocaman yılan görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman sarı yılan görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman kara yılan görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman siyah yılan görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman kahverengi yılan görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir