AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman bir ağaç görmek

Kahve falında kocaman bir ağaç görmek

Kahve falında kocaman bir ağaç görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman bir ağaç gördüyseniz:

  • Stresi azaltmak sizden faydalanmaya çalışan kişilerden uzaklaşmanıza da yardım edebilir.

Kahve falında kocaman bir ağaç görmek bekârlığına da veda edeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman ağaç görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yokluk içine gireceğine inanılır.

Kahve falında kocaman ayakkabı görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, kalabalıktan uzak olacağına işarettir.

Kahve falında kocaman bir fare görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman bir havuz görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına yorulur.

Kahve falında kocaman bit öldürmek onu alkışlayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman portakal görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman köpek görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir