AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman solucan görmek

Kahve falında kocaman solucan görmek

Kahve falında kocaman solucan görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman solucan gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haber üzerine harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında kocaman solucan görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında solucanın vücuduna girdiğini görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine inanılır.

Kahve falında evde solucan görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında solucanlı ekmek görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacakta solucan görmek anne ve baba duası alınacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında mavi solucan görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi solucan görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına işarettir.

Kahve falında kurt ve solucan görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir