AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman dağ görmek

Kahve falında kocaman dağ görmek

Kahve falında kocaman dağ görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir evlat olacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, isteklerini yerine getireceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında kocaman dağ gördüyseniz:

  • Seçimleriniz karşıt fikirlerle karşılaşmanıza neden olabilir veya fikirleriniz ilerlemenizin önüne geçebilir.

Kahve falında kocaman dağ görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman deve görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman masa görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman balıklar görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman karınca görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman tavuk görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman akrep görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına inanılır.

Kahve falında kocaman koyun görmek farklı şeyler deneyeceğine, kişinin yaşamının değişeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir