AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman kedi görmek

Kahve falında kocaman kedi görmek

Kahve falında kocaman kedi görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, anne babayla ters düşüleceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında kocaman kedi gördüyseniz:

  • Sağlığınız veya maddi durumunuzla ilgili bir tartışma büyüyebilir.

Kahve falında kocaman kara kedi görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman siyah kedi görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, eğitimlerinin iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman kedi görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman inek görmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman kaka görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kocaman sinek görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman kiraz görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine işarettir.

Kahve falında kocaman bir böcek görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir