AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman balık yakalamak

Kahve falında kocaman balık yakalamak

Kahve falında kocaman balık yakalamak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman balık yakalamak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir rekabet durumundan kazançlı çıkmanız olasıdır.

Kahve falında kocaman balık yakalamak kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde kocaman balık görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman balık tutmak çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman yunus balığı görmek işsiz ise işe gireceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman köpek balığı görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında kocaman balıklar görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman bir balık görmek daha çok iş yapacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman balık görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir