AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman sinek görmek

Kahve falında kocaman sinek görmek

Kahve falında kocaman sinek görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ona özlemle sarılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman sinek gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz veya sunabileceğiniz çok şey var, harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında kocaman sinek görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Kahve falında kocaman fil görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman türk bayrağı görmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman bir at görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında kocaman mantar görmek sorunlar altında ezileceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine alamet eder.

Kahve falında kocaman ekmek yemek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde kocaman dalga görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocaman inek görmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir